Slide background

Automatizarea cailor de acces

Slide background

Automatizarea cailor de acces

Garantia calitatii

De 20 de ani ne bazam pe cei mai buni producatori europeni, mizam pe calitate de exceptie si pe gasirea solutiei  optime pentru fiecare proiect.

Rapid

Mereu pregatiti sa livram solutiile noastre in cel mai scurt timp. De aceea pentru o serie larga de produse detinem stocuri in depozitele nationale Aluterm Group.

Din 1993

Inginerii Siatec au o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Miile de proiecte nationale in care au fost implicati ii recomanda ca fiind cei mai buni.

Siatec – specialistii intrarilor automate

Experienta bogata ne ajuta sa fim atat de responsabili incat sa ne asumam ca pentru oricare proiect vom oferi solutia optima din punct de vedere al calitatii, sigurantei, rezistentei si confortului. Cele peste 1000 de proiecte pentru care am furnizat automatizari confirma acest punct de diferentiere.

Ce ne diferentiaza

Suntem diferiti, prin oameni, misiune si modul  in care interactionam cu partenerii, clientii si furnizorii:

 • Cei mai buni ingineri

  Pentru ca am fost cei care au deschis piata automatizarilor in Romania avem o echipa tehnica matura, ingineri experimentati.

 • Performanta

  Scopul nostru este acela de a oferi solutii, pe langa produse de inalta calitate veti gasi la noi  ingineri de inalta calificare ce va vor consilia in vederea obtinerii solutiilor optime.

 • Solutii

  Prin statutul de unic importator DITEC in Romania si prin multiplele parteneriate cu o serie de producatori europeni oferim preturi competitive si cea mai variata gama de solutii pentru automatizarea cailor de acces.

 • Experienta

  In cei peste 20 de ani de activitate am oferit solutii pentru peste 1500 de proiecte, nu avem doar experienta ci si un portofoliu de lucrari care atesta standardele inalte la care lucram.

 • Cooperare

  Suntem compania cu cei mai multi parteneri in piata automatizarilor cailor de acces pentru ca am dovedit profesionalism si capacitatea de a oferi solutii.

 • Optimizare

  Accesul la solutiile companiilor partenere din Europa si experienta inginerilor nostri ne ajuta sa gasim intotdeauna solutia optima chiar si in cazul unor restrictii de buget sau de factura tehnica.

Pagina oficiala a Diviziei Siatec – specialistii intrarilor automate.

This post is also available in: Engleză

Aluterm Group - Construim impreuna din 1993! Contact - 0372 368 355 / marketing@aluterm.ro