Slide background

Policarbonat, trape, accesorii

Slide background

Policarbonat, trape, accesorii

Calitate elvetiana

Cea mai mare parte din policarbonatul oferit de Makroplast provine din Elvetia. Acordam atentie sporita calitatii si garantam pentru solutiile oferite, inca din 1993

850 000 mp

Cifrele arata faptul ca suntem unul dintre cei mai mari importatori de policarbonat din Romania si cel mai agreat furnizor. 850 000 de mp de policarbonat furnizat din 1993 pana in prezent.

Din 1993

In cei peste 20 de ani de activitate am participat la formarea si dezvoltarea pietei de policarbonat din Romania. Am furnizat policarbonat ce echivaleaza cu suprafata a 1307 terenuri de fotbal.

Makroplast – policarbonat, trape de fum, accesorii

Makroplast este divizia Aluterm Group care ofera produse si servicii complete destinate pietei placilor din policarbonat, trapelor de fum si copertinelor.  Calitate ridicata (importul se face din Elvetia), mereu stoc disponibil si mereu cel mai bun pret, aceasta este promisiunea pe care o respectam inca din 1993. Makroplast este printre primii importatori de policarbonat din Romania si unul dintre cei mai mari furnizori de trape fum.

Ce ne diferentiaza

Suntem diferiti, prin oameni, misiune si modul  in care interactionam cu partenerii, clientii si furnizorii:

 • Din 1993

  Makroplast ofera o gama vasta de produse impreuna cu expertiza tehnica si comerciala a echipei. Mizam pe disponibilitate si profesionalism, suntem capabili sa solutionam orice cerere, exigenta sau dilema tehnica din domeniul aplicatiilor rezidentiale, proiectelor comerciale si constructiilor de tip industrial.

 • Inginerii Makroplast

  Portofoliul, care include proiecte de mare complexitate, fiabilitatea si calitatile estetice ale produselor precum si competenta echipelor sunt garantii care sustin pozitia noastra de partener ideal in piata policarbonatului.

 • Inovatie

  Policarbonatul este materialul care permite constructii avangardiste. In acelasi timp este o solutie eco din punct de vedere al energiei necesare fabricarii, al posibilitatilor de reciclare si al izolarii termice si fonice. In ultimii ani am participat la proiecte de arhitectura moderna care au avut la baza policarbonatul (detalii). Trapele de fum construite din policarbonat sunt o solutie moderna pentru sectorul industrial cat si pentru constructiile civile.

 • Retea distributie

  Aluterm detine 4 depozite regionale situate in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Bacau. Pe langa acestea avem o vasta retea de distributie in tara. Astfel, avem capacitatea de a raspunde cu  promptitudine si profesionalism nevoilor clientilor. Makroplast ofera consultanta, montaj (prin reteaua de partneri) pe intreg teritoriul tarii si pentru toate produsele: trape fum, policarbonat, luminatoare etc.

 • Consultanta

  Echipele noastre asista clientii din stadiile incipiente ale proiectului – inginerii Makroplast se implica inca din etapele de inceput, facilitand luarea unor decizii care tin atat de eficientizarea costurilor si a timpului de lucru, cat si de solutiile tehnice.

 • Traininguri de specialitate

  Investim constant in programe de dezvoltare profesionala pentru companiile partenere si pentru angajatii proprii, cautand perfectionarea continua a echipelor prin training-uri tehnice si comerciale, local sau in strainatate.

Pagina oficiala a Diviziei Makroplast – policarbonat, trape de fum, accesorii.

This post is also available in: Engleză

Aluterm Group - Construim impreuna din 1993! Contact - 0372 368 355 / marketing@aluterm.ro