Slide background

Parcari automate

Slide background

Parcari automate

Deschizator de drumuri

Credem in inovatie si in idee de a aduce noi tehnologii si solutii pe piata din Romania. In 2010 am inceput un nou proiect – Parkomatic.

Expertiza internationala

Partenerul Elevetian Zeag asigura diviziei Parkomatic expertiza pentru a dezvolta in Romania proiectele intr-o maniera optima.

Zeci de proiecte in Romania

Proiectul Parkoamtic a luat nastere in 2010, pana in prezent am realizat o serie de proiecte in diferite orase ale tarii.

Parkomatic – parcari automate

Parkomatic este divizia Aluterm Group care ofera solutii complete destinate pietei parcarilor automate. Ne asumam cu responsabilitate pozitia de companie deschizatoare de drumuri si in domeniul parcarilor automate. Intelegem specificul fiecarei nevoi si dezvoltam proiectul optim in functie de asteptarile si standardele solicitate de beneficiar.

Ce ne diferentiaza

Acordam o atentie sporita fazei de proiectare si reusim pentru fiecare proiect sa oferim cel mai bun pret, in corelatie cu asteptarile solicitantului.

Parkomatic furnizeaza o gama extinsa de produse integrate sistemului dumneavoastra automatizat de parcare, astfel incat sa raspunda cu succes nevoilor dumneavoastra si standardelor de echipare sau accesorizare: recunoasterea numerelor de inmatriculare, sistem de ghidare in interiorul parcarii, monitorizare video. Am prezentat aici o mica parte a facilitatilor pe care sistemele noastre le pot oferi, pentru mai multe detalii va invitam sa consultati inginerii nostri.

Servicii post instalare Parkomatic ofera solutii complete si post-instalare. Suntem partenerul de incredere si in asigurarea conditiilor optime de utilizare a solutiilor de parcari automate furnizate. Astfel mergem mai departe de simpla mentenanta a echipamentelor si asiguram, contractual sau la cerere, traininguri pentru clientii nostri si asistenta de urgenta 24/7. Echipele tehnice au o experienta solida si pot acorda suport clientilor in orice locatie, la nivel national. In felul acesta investitia pe care o realizati creste valoric prin disponibilitatea celor mai complexe si rapide servicii post-vanzare.

Sistemul de management al locatiei de care beneficiati prin alegerea solutiilor Parkomatic este instrumentul care aduce o serie de avantaje: accesul utilizatorilor pe baza de abonament lunar sau pe baza de tichet unic de intrare, plata la casa manuala sau prin intermediul casei automate, cu cash sau cu cardul, plus metode diverse de fidelizare a utilizatorilor sau gestionarea separata a unor zone de parcare destinate unor anumite tipuri de utilizatori. Sistemul de management al locatiei va fi configurat in functie de proiect si de standardele cerute de client.

Componenta sistemului inteligent de parcare este: terminale de intrare si iesire dublate de bariere automate pe pistele respective, casa automata si/sau casa manuala pentru plata, computerul/ serverul, perifericele si software-ul dedicat, impreuna cu toate accesoriile optionale dorite.

Proiectele realizate pana in prezent au aratat profesionalismul ridicat al echipei noastre precum si capacitatea de a raspunde oricarui tip de nevoie, de a proiecta si construi proiecte de dimensiuni mici sau foarte mari.

Pagina oficiala a Diviziei Parkomatic – parcari automate.

This post is also available in: Engleză

Aluterm Group - Construim impreuna din 1993! Contact - 0372 368 355 / marketing@aluterm.ro