Primul castigator al concursului Aluterm 20 de ani

Premiul Makroplast a ajuns la castigator. Doamna Daniela Rahota ne-a impartasit o serie de impresii despre Concursul Aluterm, despre cum a ajuns sa participe si despre asteptarile pe care le avea inainte de a se inscrie.

“Am participat in perioada 8-9 noiembrie 2013 la Conferinta Management medical modern, la Predeal. In cadrul conferintei am completat un talon pentru concursul Aluterm 20 de ani si norocul a fost de partea mea. Nu am castigat niciodata vreun premiu prin tragere la sorti si de aceea a fost o surpriza neasteptata castigarea acestuia. Consider ca a fost o tragere la sorti corecta, profesionista si ii indemn si pe altii sa participe la concursul organizat de Aluterm. La primirea vestii ca am castigat o tableta Samsung Galaxy primul impuls a fost sa inchid telefonul dar apoi o voce calma dar ferma m-a asigurat ca este adevarat si ca voi primi prin curierat rapid in 24 de ore (ceea ce s-a si intamplat) premiul.” Daniela Rahota, Directia de Sanatate Publica Bihor

Castigator Premiu Makroplast, Concurs Aluterm 20 de ani

Concursul Aluterm 20 de ani continua , pe langa premiile zilnice (cani termice Aluterm) vom mai oferi prin tragere la sorti: premiul special pentru arhitecti – Carte Arhitectura – 20th-Century World Architecture: The Phaidon Atlas (extragere 27 noiembrie); premiul Parkomatic – Tableta Galaxy Tab 3 (extragere 5 decembrie) ; premiul Siatec – Tableta iPad Mini (extragere 17 decembrie).

Premii concurs Aluterm 20

Pentru inscrierea in concurs trebuie doar sa completati formularul din pagina dedicata – http://20.aluterm.ro/ .   Toate persoanele inscrise (cu exceptia celor care au castigat deja un premiu) vor participa automat la toate extragerile.

Echipa Aluterm Group

[button link=”http://20.aluterm.ro/castigatori/20.html”]Lista completa castigatori[/button]

This post is also available in: Engleză

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + eleven =