Usi Rotative Targu Mures

Detalii despre E.ON Gaz – Usi rotative la E.ON Targu Mures


E.ON Gaz Romania este fost companie Distrigaz Nord, o companie cu o veche istorie in industria gazelor naturale din Romania.  Compania a fost creata in anul 2000, dupa o hotarare a guvernului roman de a restructura Romgaz, din restructurare rezultand si Distrigaz Nord.

In luni iunie a anului 2015, compania germana E.ON Ruhrgas a achizitionat de la statul romana un pachet de 51% din actiunile Distrigaz Nord contre sumei de 304 milioane de euro, devenind actionar majoritar.

La scurt timp, compania a fost redenumita E.ON Gaz Romania.

In prezent, E.ON Gaz distribuie gaze naturale in 20 de judete din partea de nord a tarii, in Crisana, Moldova, Maramures, Banat si Transilvania si are un numar aproximativ de 1,3 milioane de clienti in aproximativ 1007 localitati.

In 2006, cantitatea de gaz furnizata a fost de 3,1 miliarde de metri cubi prin reteaua de conducte de 17.600 km.

Sediul din Targu Mures – Usi rotative la E.ON Targu Mures


Odata cu implinirea a 10 ani de prezenta a E.ON pe piata de energie din Romania a fost inaugurata noua cladire de birouri Benta Office Building din Targu Mures. In prezent, in cladirea de birouri, lucreaza peste 700 de angajati E.ON. Astfel, Targu Mures a devenit un centru de coordonare al companiei E.ON.

Constructia cladirii de birouri Benta a fost demarata in luna aprilie a anului 2014. In doar 8 luni, structura de rezistenta a fost finalizata, urmand sa inceapa lucrarile pentru fatada. 7000 de mp de fata au fost montati in 5 luni.

Cladirea din Targu Mures dispune de un sistem de climatizare cu aer proaspat si centrale de tratare a aerului, un sistem de iluminat clasa energetica A, sisteme de detectie si stingere a incendiilor. Toate integrate intr-un sistem de control inteligent.

Benta Office Building din cluj dispune de 23.000 de metri patrati compartimentati pe spatii moderne de birouri, sali de sedinte, conferinte si facilitati conexe. De asemenea, ofera 160 de locuri de parcare.

Cladirea finalizata intr-un an si 6 luni a avut in anumite momente a constructiei peste 1.000 de muncitori prezenti in santier. 600 de km de cabluri asigura alimentarea cu energie electrica a cladirii si 10 centrale de tratare a aerului. Peste 1.500 de detetori de fum 2.000 de springere asigura protectia anti-foc a cladirii si a angajatilor.

Pentru a facilita accesul a peste 700 de angajati in cladire intr-un mod organizat, rapid si elegant, s-a optat pentru montarea unei usi rotative automate din sticla cu 3 aripi.

Detalii despre usa rotativa K31 – Usi rotative la E.ON Targu Mures


Datorita numarului impresionant de angajati din cladire ( peste 700), s-a luat decizia de a monta o usa rotativa. Recunoscute pentru fiabilitatea acestora si pentru fluxul ridicat de persoane, usile rotative sunt perfecte pentru cladiri unde accesul unui numar mare de persoane trebuie realizat rapid si in siguranta.

Usa rotativa K31 de la E.ON Targu Mures este o usa rotative cu 3 aripi construita din aluminiu placat integral cu otel inox de tip oglinda si cu aripile din sticla. Diametrul exterior este de 2800mm iar inaltimea de trecere de 2400mm.

Pentru a asigura o izolare termica sporita si a ridica gradul de confort a persoanelor din cladire, o cortina de aer cald este integrata in partea superioara a usii rotative. De asemenea, pentru a garanta siguranta pe timp de noapte, usa rotativa este inchisa prin usi culisante curbe la exterior.

Astfel, intrarea in sediul firmei E.ON se face printre usa rotativa eleganta si sigura, ce pune in evidenta stilul si eleganta cladirii printr-un design inedit atasat unui sistem fiabil, sigur si rezistent ce permite accesul a aproximativ 1900 de persoane pe ora.

Pentru mai multe detalii legate de gama de usi rotative cu 3 aripi K31 accesati pagina produsului prin butonul de mai jos, de asemenea puteti accesa galeria cu pozele de la E.ON in partea de jos a paginii!

Galeria pentru Usa rotativa de la E.ON Targu Mures!